På Trollnäs i vackra Dalarna finns allt som behövs för en lyckad konferens, fest eller minnesstund. Med fint bevarade gammeldags lokaler i naturskön miljö, hemlagad mat och charmigt boende blir det garanterat en minnesvärd och härlig dag för alla!

Dessutom ligger vi lättillgängligt! Knappt 30 min från Falun, ca 1 tim från Gävle, ca 2 tim från Uppsala och drygt 2,5 tim från Stockholm.

Nedan kan du läsa mer om vad vi erbjuder. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller prisförslag.

Hel-/halvdagskonferens

Heldagskonferens från 495:- + moms per person
I våra fina lokaler kan vi erbjuda allt från mindre konferenser från 4 personer upp till större konferenser på ca 50 personer. Frukost/förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår i priset. Vi serverar även vatten, frukt och lite godsaker under konferensen.

Övriga konferenser & evenemang

Vi hjälper dig mer än gärna att skräddarsy en annorlunda konferensupplevelse som passar just dig.
Mejla oss för mer information och prisförslag.

Festligheter

Boka din student-, examen-, födelsedags- eller bröllopsfest på Trollnäs!
Mejla oss för mer information och prisförslag.

Minnesstunder

Vi hjälper också till att anordna minnesstunder.
Mejla oss för mer information och prisförslag.

Böle Bönhus

Vi har valt att rädda Bönhuset i Böle. Bönhuset uppfördes 1889 efter den stora branden som härjade i skogarna kring Böle. Vår morfar HagEmil & mamma HagGunnel var en av flera eldsjälar som skötte om Bönhuset. Vår tanke är att bönhuset ska leva vidare i samma anda som idag men vi ger också möjlighet till andra att hyra det för dop, bröllop, ceremonier, minnesstunder, begravningar, musikunderhållning mm i samma anda som är ändamålet för ett bönhus. En perfekt kombination för att husera hos på Trollnäs Gårdshotell med fest och boende😊🎈