Hotell Flygel

Inklusive frukost
Hotellflygeln är i äldre charm med tapeter och trägolv – lite knirr och knarr som äldre hus har. Rummen har dubbelsäng, nattduksbord och lampor samt toalett och dusch i lite olika karaktär. I vissa rum är duscharna inbyggda i garderober då flygeln från början byggdes utan duschar. Fritt WiFi. Det finns TV på rummen. Flygeln har en loungedel med ett mindre bord och stolar samt två soffor.

Enkelrum

Från 1100:-


Dubbelrum

Från 1400:-


Familjerum

Från 1600:-


Hotell Annex

Inklusive frukost
Annexet är vår nyaste del och rummen har dubbelsängar eller enkelsängar. De två vandrarhemsrummen har tre enkelsängar (med skummadrass) i respektive rum och delar badrum. I annexet finns även ett mindre kök med matplats.

Enkelrum

Från 950:-


Dubbelrum

Från 1200:-


Vandrarhem

Från 400:-
Observera att våra vandrarhemsrum har självhushåll och om inte städning bokas som tillval ska gästen själv städa efter sig. Detta gäller även vid användande av kök.


Grindstuga Nord & Syd

Grindstuga

Från 1200:- per natt / från 6000:- per vecka
Våra grindstugor ligger nere vid vattnet och består av ett sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch, pentry och ett allrum med matbord och stolar samt en bäddsoffa á 120 cm.

Observera att våra grindstugor har självhushåll och om inte städning bokas som tillval ska gästen själv städa efter sig.

Sänglinne/handdukar 200:- per person och vistelse
Slutstädning 400:-
Frukost går att köpa till för 150:- per person / dag