Vi har fyra olika boenden, alla med lite olika karaktär upp till 42 fasta bäddar.

Vår Flygel är sammankopplad med herrgården & vårt äldsta boende med plats för tjugotvå sovande, fördelat på sju rum med gammeldagscharm i dubbelrum & familjerum, alla med toalett & dusch. I rum 4, 5 & 6 är duscharna skapade utifrån förutsättningar för hur man byggde flygeln på 40 talet. Rum 6, 15, 16 & 17 är lite större med soffa & skrivbord. Alla rum i flygeln har TV för play-kanaler via vårt fria Wi-Fi. I vår flygel finns ett sällskapsrum med soffa, fåtöljer & bord. Här finns det även ett matbord, porslin, kylskåp, micro samt möjlighet att göra kaffe eller te.

Vårt Annex är ett fd. spa som byggdes över i slutet av 90 talet, faktum att under rum 9-12 ligger en pool, dock utan vatten 🙂 I Annexet finns fyra dubbelrum, några med lite smalare sängar ( då rummen är lite mindre) alla med toalett & dusch. Rum 11 har separerade sängar.

I Annexet finns två vandrarhemsrum med tre bäddar vardera.

Mysigt boende utanför Falun

Annexet har ett mindre kök med spisplatta, kyl, porslin samt med två bord, fåtöljer och Tv för apple puck. Här finns även en toalett och duschkabin för vandrahemsrummen.

Grindstugorna ligger vid infarten från vägen. Nord & Syd är två stugor med självhushåll. Syd är stugan mot Svärdsjö och Nord mot Linghed i norr vilka är spegelvänt identiska med mindre Kök, badrum, matrum med bäddsoffa och ett separat sovrum med dubbelsäng.

Vid trappan vid receptionen når ni vår salong och flera konferensrum samt ett extra kök som ofta används av våra gäster. Här är det mer möjlighet att skapa lite mer mat för er som vill göra ert eget, ofta välbesök av er STF gäster.

Hos oss kan alla ni gäster köpa till frukost, elbilsladdare, städning, lakan, guidning eller låna eka, kajak, cyklar mm

Hotell Flygel

Inklusive frukost, lakan, städning
Hotellflygeln är i äldre charm med tapeter och trägolv – lite knirr och knarr som äldre hus har. Rummen har dubbelsäng, nattduksbord och lampor samt toalett och dusch i lite olika karaktär. I vissa rum är duscharna inbyggda i garderober då flygeln från början byggdes utan duschar. Fritt WiFi. Det finns TV på rummen. Flygeln har en loungedel med ett mindre bord och stolar samt två soffor.

Enkelrum

Från 1100:-


Dubbelrum

Från 1400:-


Familjerum

Från 1600:-


Hotell Annex

Inklusive frukost
Annexet är vår nyaste del och rummen har dubbelsängar eller enkelsängar. De två vandrarhemsrummen har tre enkelsängar (med skummadrass) i respektive rum och delar badrum. I annexet finns även ett mindre kök med matplats.

Enkelrum

Från 950:-


Dubbelrum

Från 1200:-


Vandrarhem

Från 400:-
Observera att våra vandrarhemsrum har självhushåll och om inte städning bokas som tillval ska gästen själv städa efter sig. Detta gäller även vid användande av kök.


Grindstuga Nord & Syd

Grindstuga

Från 1200:- per natt / från 6000:- per vecka
Våra grindstugor ligger nere vid vattnet och består av ett sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch, pentry och ett allrum med matbord och stolar samt en bäddsoffa á 120 cm.

Observera att våra grindstugor har självhushåll och om inte städning bokas som tillval ska gästen själv städa efter sig.

Sänglinne/handdukar 200:- per person och vistelse
Slutstädning 400:-
Frukost går att köpa till för 150:- per person / dag