festlokal i Dalarna & Falun

Aktiviteter runt konferens och kick-off

Läs mer här ni kan hitta på kring er konferens eller kicki-off.

Bokningsförfrågan

Malin Rodarmel
malin@trollnashotell.se
+46 (0)72 72 514 34

Konferens och kick-off där dalatraditioner möter natur och kultur.

I hjärtat av Dalarna, tre mil utanför en av världens äldsta städer Falun, reser sig Trollnäs Gårdshotell. Denna unika plats bär på en rik historia, omgivet av sjöar, skogar och den friska luften som kännetecknar den svenska landsbygden.

Historisk bevarad charm

Trollnäs Gårdshotell har löpande renoverats för att bevara den tidstypiska charmen. Gården, som har anor sedan 1800 talets mitt, har bevarats med varsam hand.

Möteslokaler för varje behov

Anläggningen erbjuder möteslokaler som kan anpassas efter varje konferens eller evenemang. Från mindre mötesrum till större konferenshall för plats med upp till ca 70 personer. Trollnäs Gårdshotell skapar förutsättningar för alla gäster.

Om våra konferensmöjligeter

Boende i gammal charm

Gården erbjuder ett vackert tun med Svärdsjön framför. Rummen är smakfullt bevarade med moderna bekvämligheter. Varje rum har en unik charm och ger gästerna en hemma hos känsla.

Hembakt och lokala råvaror.

Trollnäs Gårdshotell sätter fokus på att handla råvaror lokalt från den byägda matbutiken. Till kaffet serveras hembakt Trollnäsbakelse eller vår egen Landmark.

Kulturellt samarbete

Trollnäs samarbetar med lokala konstnärer som Carl Larsson gården samt Arvid Backlund gården. Med tex årliga akvarellkurser på Carl Larsson gården, och boende hos oss. Boka en mysig dagsutflykt med guidade turer hemma hos konstnärerna. Trollnäs väggar pryds av C.L konst.

Hållbarhet i Fokus

Trollnäs Gårdshotell jobbar strategiskt och långsiktigt med hållbarhet. Från energieffektiva värmekällor till lokala samarbeten för att minska sin miljöpåverkan, är anläggningen engagerad i att skapa en positiv inverkan på både lokalsamhället och miljön.

Trollnäs Gårdshotell som Evenemangsdestination

Oavsett om det är en konferens, företagsmöte eller en kreativ workshop, erbjuder Trollnäs Gårdshotell en inspirerande miljö i hemma hos känsla. Den historiska charmen, kombinerad med lokala faciliteter och omgivningens naturliga skönhet, skapar en perfekt plats för att främja produktivitet och kreativitet.

I sammanfattning är Trollnäs Gårdshotell stället där vi skapar hemma hos känsla. Vare sig du är här som hotellgäst, event eller konferens.