På Trollnäs Gårdshotell i vackra Dalarna finns allt som behövs för en lyckad konferens, fest, minnesstund – eller ett alldeles sagolikt bröllop. I fint bevarade gammaldags lokaler i naturskön miljö, med hemlagad mat och charmigt boende blir det garanterat en minnesvärd och härlig dag för alla.

Dessutom ligger vi lättillgängligt – knappt 30 minuter från Falun, cirka 1 timme från Gävle, 2 timmar från Uppsala och drygt 2,5 timmar från Stockholm.

Nedan kan du läsa mer om vad vi erbjuder. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller prisförslag.

Hel-/halvdagskonferens

Heldagskonferens från 550:- + moms per person (gäller ej avtal)
I våra olika lokaler kan vi erbjuda allt från mindre konferenser upp till större konferenser på ca 50 personer. Vi har flertalet mindre rum på vår övervåning i Herrgården samt vår salong som till fördels kan nyttjas för fika och mys. I Annexet finner ni vår stora konferenssal för större sällskap där vi kan placera stolar i biosittning eller med bord.

Frukost/förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår i priset. Vi serverar även frukt, dricka och lite godsaker under konferensen. Självklart har vi blädderblock, projektor, whiteboard, anteckningsblock samt fritt Wi-Fi.

Har ni speciella önskemål för er konferens? låt oss veta det så skräddarsyr vi enligt ert önskemål.

Övriga konferenser & evenemang

Vi hjälper dig mer än gärna att skräddarsy en annorlunda konferensupplevelse som passar just dig.
Mejla oss för era unika önskemål. Vi har massor av förslag som tex; vandring, matlagning i naturen, paddling, upptäcktsfärder, mountainbike, fäbodbesök, skidåkning, skoterturer, slalom, spautflykt, golfpaket, mm

Festligheter

Planera din student-, examen-, födelsedags på Trollnäs!

Vi har utrymmen och läget för att skapa det speciella för er så som ni vill ha det. Vi har ett unik läge med Svärdsjön och vår egna brygga.
Mejla oss för era unika önskemål.

Minnesstunder

Vi hjälper till att anordna minnesstunder, och begravningsceremonier. Vi kan anordna musikstunder för att ge er den känslan ni vill frambringa till minne för denna händelse.
Mejla oss för era önskemål.

Böle Bönhus

Vi har valt att rädda Bönhuset i Böle. Bönhuset uppfördes 1889 efter den stora branden som härjade i skogarna kring Böle. Vår morfar Hag-Emil & mamma Hag-Gunnel var en av flera eldsjälar som skötte om Bönhuset. Vår tanke är att bönhuset ska leva vidare i samma anda som idag men vi ger också möjlighet till andra att hyra det för dop, bröllop, ceremonier, minnesstunder, musikunderhållning mm i samma anda som är ändamålet för ett bönhus. Böle Bönhus är magiskt charmigt. Se mer på Facebook under BöleBönhus.