Skoter på sjön framför Trollnäs Gårdshotell

Skoterpaket

Välkommen till Trollnäs med din skoter och njut av skoteråkning!

I skogarna norr om Trollnäs preparerar Lingheds skoterklubb ca 35 mil av fantastiska skoterleder. Lederna går över myrar och skog till fäbodvallar, utkikstorn och till sjöar med fint fiske. Du utgår med din skoter från Trollnäs, i alla fall så länge isen bär, för att komma på skoterleden i Linghed. Naturligtvis betalar du ledavgift till skoterklubben.

Del i dubbelrum, frukost, tvårätters middag 1900 kr

Enkelrum, frukost, tvårätters middag 1300 kr

Skidspår i Vintjärn

Skidpaket

10 km norr om Trollnäs Gårdshotell ligger Vintjärn där Svärdsjös hjältar, SSOK, gör allt för att leverera perfekta skidspår. 9,5 km spåret går på skogsvägar, barnspåret och 15 km spåret går i fantastisk myr- och skogsmiljö. Naturligtvis betalar du en frivillig swish till spårpatrullen. Ta med matsäck och njut av en dag i spåren.

Del i dubbelrum, frukost och tvårätters middag 1900 kr

Enkelrum, frukost och tvårätters middag 1300 kr

Hundspannspaket

Välkommen till Svärdsjö för en magisk upplevelse som kan skapa minnen för livet!

Två nätter på Trollnäs Gårdshotell, del i dubbelrum, frukost och tvårätters middag samt en heldag med hundspann hos Below Zero Husky.

Paket med hundspann & boende 4950:-/per person
Erbjudandet gäller 10–11 mars. Begränsat antal platser!

Foto: Nicklas Nilsson

Fiskepaket

Välkommen till Svärdsjö för en magisk upplevelse som ger minnen för livet!

Ni anländer till hotellet på kvällen där en tvårätters middag serveras. Efter frukost och en god natts sömn tar ni sparken ut på sjön för att möta upp vår guide Olle från Ekman Adventures. Ni spenderar dagen på isen med att lära er allt om isfiske och fiskedon och det viktigaste av allt – att njuta av en dag på vinteris! Lunch lagas över öppen eld med förhoppnings den egna fångsten som huvudingrediens. Fisketuren sker kl. 10-15 eller enligt överenskommelse, varför inte uppleva fiske i mörkret. Ta med er familjen, vinterkläderna och kom för att prova er fiskelycka.

Fiskepaket 2 vuxna 4250 kr.

Fiskepaket familj kontakta oss för prisuppgift.

Priset innefattar en övernattning, frukostbuffé, två-rätters middag och fiske med lunch. Lägg gärna till en andra natt på Trollnäs Gårdshotell till rabatterat pris.

Akvarellkurs på Carl Larson-gården och boende på Trollnäs Gårdshotell 6-7 maj

Anette Backman undervisar i akvarellteknik för nybörjare på Carl Larsson-gården. Du får, förutom en akvarellkurs, även en inspirationsguidning i Carls och Karins vackra hem. På lördag eftermiddag åker du till Trollnäs Gårdshotell för att checka in och därefter avnjuta en middag i Karins anda, tillsammans med dina kurskamrater. Kvällen kan fortsätta i vår salong eller så tar du en promenad ut på den vackra sandpiren ”Sand Haren” som ligger i Svärdsjön.

OBS! Anmälan sker på Carl Larsson-gårdens hemsida, där du även finner mer information och program för kursen. Du är även välkommen att kontakta oss.

Boende med akvarellkurs 5860 kr i enkelrum

Boende med akvarellkurs 5550 kr/person i dubbelrum
I priset ingår; kurs, material, fika och lunch på Carl Larsson-gården samt boende, frukostbuffé och två-rätters middag på Trollnäs Gårdshotell.