Trollnäs Gårdshotell är en pärla bland pensionat i Falun, och dess charm och historia lockar besökare från när och fjärran. Beläget i den pittoreska staden Falun, omgivet av frodiga skogar och idylliska sjöar, erbjuder detta gårdshotell en fridfull och avkopplande reträtt för gäster som söker en paus från vardagens stress.

Pensionatet har en rik historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Ursprungligen byggt som en herrgård på 1800-talet, har Trollnäs Gårdshotell genomgått noggranna renoveringar för att bevara sin autentiska karaktär samtidigt som moderna bekvämligheter har integrerats på ett smidigt sätt. De vackert bevarade trädetaljerna och de antika möblerna ger en atmosfär av nostalgi och romantik.

Trollnäs Gårdshotell är känt för sina omtänksamma värdar och personliga service. Gästerna välkomnas som vänner och får snabbt känslan av att de är en del av en stor familj. Personalen strävar efter att göra varje ögonblick minnesvärt och ser till att gästerna känner sig hemma under hela sin vistelse.

Rummen på Trollnäs Gårdshotell är elegant inredda med en blandning av traditionell och modern design. Varje rum är unikt och bär på en egen historia. Från vackra tapeter till antika möbler, varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk atmosfär. De bekväma sängarna och lyxiga sängkläder garanterar en god natts sömn, och de stora fönstren ger en fantastisk utsikt över den omgivande naturen.

Pensionatets restaurang är en kulinarisk upplevelse i sig. Den prisbelönta kocken på Trollnäs Gårdshotell skapar smakfulla rätter med lokala och färska råvaror. Menyn är en hyllning till det svenska köket med en modern twist. Gästerna kan njuta av sina måltider i den charmiga matsalen eller välja att äta utomhus på den vackra trädgårdsterrassen. Oavsett plats garanteras en gastronomisk resa för smaklökarna.

Mysigt pensionat utanför Falun

Trädgården runt pensionatet är en fröjd för ögat. Vackra blommor, grönskande buskar och prunkande träd skapar en rogivande miljö där gästerna kan promenera eller koppla av med en god bok. En damm med vattenliljor och en stig genom skogen ger möjlighet till avkopplande stunder i naturen, perfekt för de som vill fly stadsstressen.

För dem som önskar aktiviteter finns det gott om möjligheter i närområdet. Cykling och vandring är populära aktiviteter, och det finns välmarkerade stigar som tar gästerna genom den omgivande naturen. Falun själv erbjuder också många sevärdheter, inklusive det berömda Falu Gruva, som är en UNESCO-världsarvsplats.

Under vintermånaderna förvandlas Trollnäs Gårdshotell till en sagolik vinteridyll. Snötäckta träd och gnistrande landskap skapar en magisk atmosfär. Gästerna kan njuta av skidåkning och skridskoåkning i närheten, och sedan återvända till pensionatet för att värma sig framför den öppna spisen i den mysiga loungen.

Trollnäs Gårdshotell är inte bara en plats att övernatta; det är en destination i sig själv. Oavsett om du söker avkoppling, äventyr eller en romantisk tillflyktsort, erbjuder detta pensionat i Falun en oförglömlig upplevelse. Från den varma gästfriheten till den vackra omgivningen är Trollnäs Gårdshotell en plats där tid står stilla och där varje ögonblick blir en skattad del av ditt minne.

Hotell Flygel

Inklusive frukost, lakan, städning
Hotellflygeln är i äldre charm med tapeter och trägolv – lite knirr och knarr som äldre hus har. Rummen har dubbelsäng, nattduksbord och lampor samt toalett och dusch i lite olika karaktär. I vissa rum är duscharna inbyggda i garderober då flygeln från början byggdes utan duschar. Fritt WiFi. Det finns TV på rummen. Flygeln har en loungedel med ett mindre bord och stolar samt två soffor.

Enkelrum

Från 1100:-


Dubbelrum

Från 1400:-


Familjerum

Från 1600:-


Hotell Annex

Inklusive frukost
Annexet är vår nyaste del och rummen har dubbelsängar eller enkelsängar. De två vandrarhemsrummen har tre enkelsängar (med skummadrass) i respektive rum och delar badrum. I annexet finns även ett mindre kök med matplats.

Enkelrum

Från 950:-


Dubbelrum

Från 1200:-


Vandrarhem

Från 400:-
Observera att våra vandrarhemsrum har självhushåll och om inte städning bokas som tillval ska gästen själv städa efter sig. Detta gäller även vid användande av kök.


Grindstuga Nord & Syd

Grindstuga

Från 1200:- per natt / från 6000:- per vecka
Våra grindstugor ligger nere vid vattnet och består av ett sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch, pentry och ett allrum med matbord och stolar samt en bäddsoffa á 120 cm.

Observera att våra grindstugor har självhushåll och om inte städning bokas som tillval ska gästen själv städa efter sig.

Sänglinne/handdukar 200:- per person och vistelse
Slutstädning 400:-
Frukost går att köpa till för 150:- per person / dag